Portada del sitio > Grupos de Trabajo > Conservación de planta viva > Jardí Botànic de Barcelona-Museu de Ciències Naturals

Jardí Botànic de Barcelona-Museu de Ciències Naturals

http://www.blogmuseuciencies.org/

 • Incorporació del projecte CARIMED a Taxo&Map

  8 de octubre, por Cristi
  Taxo&map és una aplicació web desenvolupada originalment per visualitzar de forma àgil i simplificada les dades de col·leccions del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i de l’Institut Botànic de Barcelona. A partir de sengles acords de col·laboració s’hi han sumat l’Institut Mediterrani (...)
 • Protegit: XXIII Bienal de la Real Sociedad Española de Historia Natural

  2 de octubre, por Cristi — Ciències Naturals, Bienal, Ciencias naturales, Mediterráneo, Real Sociedad Española de Historia Natural
  No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.
 • Catàleg 3D de col·leccions

  1ro de octubre, por Cristi
  El catàleg 3D del Museu és un catàleg virtual, consultable a Internet. D’una manera semblant a les fotografies i a les bases de dades de col·leccions, mostra i fa accessible el fons de col·leccions conservat als edificis del Museu al Parc de la Ciutadella ( Museu Martorell i Castell dels Tres (...)
 • Les mines de Castell: de l’urani de Franco al descobriment de l’abellaïta

  19 de septiembre, por Cristi
  Es publica un nou llibre sobre l’explotació d’urani a la Vall Fosca amb la participació departament de mineralogia del MCNB . A inicis de la dècada dels 60 del segle XX, en plena autarquia, el règim de Franco va incloure entre les seves prioritats el desenvolupament de l’activitat minera amb (...)
 • Jornada sobre Ciència Oberta

  12 de septiembre, por Cristi
  El Museu organitza una Jornada sobre Ciència Oberta, que tindrà lloc el proper 3 d’octubre a la sala d’actes del Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Parc del Fòrum). Aquesta jornada comptarà amb la participació d’experts en ciència oberta a Catalunya. Està adreçada a investigadors, directors de (...)

0 | 5 | 10