Portada del sitio > NOVEDADES > Jardí Botànic de Barcelona-Museu de Ciències Naturals

Jardí Botànic de Barcelona-Museu de Ciències Naturals

http://www.blogmuseuciencies.org

 • Restauració de l’arxiu i la biblioteca del Museu de Francesc Bolós

  9 de julio, por Cristi
  Des del mes d’abril la investigadora Laura Gavioli de l’Institut Botànic de Barcelona, dins del marc de la seva tesi doctoral, està desenvolupant diferents tasques de recerca i classificació de documents en el Museu de Francesc Bolós conservat a Olot. Francesc Bolós i Germà va néixer a Olot el 1773 i (...)
 • Protegit: XVIII Jornadas del Grupo Ibérico de Aracnología

  15 de junio, por Cristi — Ciències Naturals
  No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.
 • XVIII Jornadas del Grupo Ibérico de Aracnología

  15 de junio, por Cristi
  Presentación Las XVIII Jornadas del Grupo Ibérico de Aracnología (GIA) se celebrarán en el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, del 5 al 7 de octubre de 2018. Las reuniones del Grupo Ibérico de Aracnología (GIA) se celebran desde el año 1999, y las dos ediciones previas se organizaron en Bragança (...)
 • 7 preguntes i 7 respostes sobre l’erupció actual del volcà Kilauea

  31 de mayo, por Cristi
  1. Com es van formar les illes Hawaii? L’origen de les illes Hawaii, situades al nord de l’oceà Pacífic, és deu a un vulcanisme format en un context d’intraplaca, a diferència del vulcanisme generat pel contacte entre dues plaques tectòniques. Per explicar la formació d’aquestes illes s’ha d’entendre (...)
 • Comunitat Bioexplora

  18 de mayo, por Montse Ferrer
  El portal de projectes científics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Bioexplora.cat , obre un sistema  de participació ciutadana en forma de comentaris que contribuiran  a incrementar el valor dels continguts. La història del nostre museu i de la majoria de museus de ciències naturals (...)

0 | 5